Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de bulbos de hinojo, en cuartos
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramo
- Kalori
- 96 kJ / 23 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 25 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chabacanos al vapor (300-500 g) en cestillo
Değerlendirme yok
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30min
Zanahorias asadas al tomillo (Pelar)
30min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Cebolla y pimientos dorados
25min
Ghee
2h 10min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15min
Cebolla dorado ligero 200-300 g
20min
Cebolla dorada (80 g)
20min
Pimientos dorados (100 g)
15min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min