Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 repollo liso blanco (aprox. 600 g)
- 8 g de sal
- 1 cucharadita de bayas de enebro
- 2 cucharaditas de comino en grano
- 5 clavos enteros
- 250 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 627 kJ / 150 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 15 g
- Sodyum
- 1.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45min
Concentrado de caldo de verdura
50min
Tahini - Oriente Próximo
20 min
Verduras fermentadas en conserva
64 Std. 20 Min
Galette de ruibarbo y moras
1h 15 min
Zanahorias fermentadas
84h 30min
Mayonesa Vegana
5 min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35 Min
Remolacha fermentada
72 godz.
Cerveza de jengibre
27 godz. 30 min
Babaganush
2h
Tahini
25 min