Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 400 - 800 g de ejotes enteros, sin tallos
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 154 kJ / 37 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Ensalada de betabel
1h 10 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min