Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1230 g de agua
-
200
g de hongos porcini frescos, en cuartos
veya 200 g de champiñones, en cuartos - 1 diente de ajo, pelado
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 ¾ cdita de sal fina, o al gusto
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min.
Puré de camote
40min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Pasta a la boloñesa de hongos
20min
Cocción de arroz de grano largo (250 g)
35min
Arroz asiático con verduras TM6
30min
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50min
Crostini con champiñones y queso fontina
35min
Puré de papa
50min
Tortilla española baja en grasa
45min