Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1230 g de agua
-
200
g de hongos porcini frescos, en cuartos
veya 200 g de champiñones, en cuartos - 1 diente de ajo, pelado
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 ¾ cdita de sal fina, o al gusto
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta con pesto y pollo
30 Min
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50 Min
Risotto con calabaza y tocino
25min
Empanadas de papa y betabel con salsa de yogur TM6 (Pelar)
1h
Pasta al pesto estilo italiano con jitomates cherry confitados
30 Min
Pasta con verduras verdes
45min
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Pasta cremosa con calabacitas
45min
Grilled-cheese sandwich y sopa de jitomate
25min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1u. 50min
Yakimeshi vegetariano
35min