Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 700 - 1000 g de nabos, pelados y en trozos (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 163 kJ / 39 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 23 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Solomillo de cerdo al vapor (500 g)
30 Min
Ciruelas al vapor (500 g) en Varoma
25 Min
Apio nabo al vapor (500-800 g) en Varoma
Değerlendirme yok
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Değerlendirme yok
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30 Min
Cebollas sofritas 300 g
20min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min