Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Enten-Konfit
- 6 Zweige frische Kräuter, gemischt (z. B. Rosmarin, Thymian, Salbei)
- 1500 g Öl
- 2 Entenkeulen, mit Haut und Knochen (ca. 600 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Mini-Gemüse-Quiches
- 100 g Weißwein
- 100 g Olivenöl
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Blattspinat, frisch, grob gehackt
- 45 g getrocknete Tomaten, in Stücken
- ¾ TL Oregano, getrocknet
- 1 - 2 Prisen Muskat
- ½ TL Pfeffer
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 4 Eier
- 60 g Milch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1216 kJ / 291 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 270 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Vitello Tonnato
48 godz.
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1h 15min
Terrine Provençale
2 Std.
Chorizo-Patties
1 Std. 25 Min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1 Std. 30 Min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Sauce Béarnaise
40min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13h 15min
Okonomiyaki
45min