Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 3008 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 36 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Değerlendirme yok
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Mini champignon pasteitjes
1 godz. 45 min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Gnocchi Tricolore
35min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Zalm en venkel risotto
25min