Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g olijfolie
- 20 g ongezouten boter
- 60 g sjalot, in stukken (2-3 cm)
- 500 g bloemkoolroosjes (nettogewicht)
- 200 g aardappelen in stukken (1-2 cm)
- 600 g water
-
1
el groentebouillon
veya 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- olijfolie
- 10 stengels verse bieslook, gesnipperd
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 828 kJ / 198 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Yağ
- 14.6 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Romige champignonsoep
20 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Pompoensoep
35 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Romige tomatensoep
25 Min