Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte à pan bagnat
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 220 g d'eau, à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre (isteğe bağlı)
veya 1 c. à café de poudre de malt (isteğe bağlı) -
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
La garniture
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 20 g de jus de citron
- 1 gousse d'ail
- 2 boules de mozzarella de bufflonne
- 2 tomates cœur-de-bœuf, coupées en rondelles
- 1 botte de radis, émincés en lamelles
- 4 artichauts poivrade, coupés en morceaux
- 150 g de roquette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2044.8 kJ / 487.3 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 18.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 10.8 g
- Sodyum
- 653.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Miniclub-sandwichs
1h 30min
Petits sandwichs façon bretzel
2h 30 min
Pain pita
1h 30min
Panini roquette-mimolette
2h 30 min
Pain tressé aux olives
5h
Muffins à la farine complète, œufs mollets et lard
2 Std. 50 Min
Bun à burger
4 Std. 10 Min
Pita
3h
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Röstis de pomme de terre aux échalotes
55min
Pains à burgers américains
3h 15 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h