![Tarama maison Tarama maison](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2BEDD5C4-1E6C-49C3-A38A-1F733D4C53B5/Derivates/fd36d929-843b-415d-b672-a29933710114.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'œufs de cabillaud fumés (1 poche)
- 60 g de chapelure
- 40 g de lait
- le jus d'un citron jaune
-
180
g d'huile d'olive
veya 180 g d'huile de colza
- Besin Değeri
- şuna göre 20 g
- Kalori
- 327 kJ / 78 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15 min.
Tzatziki
15 Min
Gaspacho
12 Std.
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Saumon gravlax à la betterave
24klst
Champignons à la grecque à la harissa
4h 40min
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Caviar d'aubergines
1h 5min
Rillettes de sardine à la marocaine
15 Min
Tzatziki comme en Grèce
40min