Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- 1 piment rouge frais
- 80 g de sucre de canne
- 1 c. à café de moutarde forte
-
50
g de vinaigre de vin blanc
veya 50 g de vinaigre de vin rouge - 1 c. à café de sauce Worcestershire
- 250 g de tomates au jus
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 167 kJ / 39 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Terrine bressane
24h
Sauce tartare
10 Min
Fondue asiatique au satay
1h 15min
Brochettes de porc satay
25 Min
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise
20min
Sauce barbecue
20min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12 Std.
Vinaigrette au wasabi
5 Min
Sauce ketchup
1h 10min
Sauce bordelaise
45min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2 Std. 30 Min