Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 c. à soupe d'estragon frais
- 50 g d'échalotes
- 3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 2 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de cerfeuil frais, coupées en tronçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 775 kJ / 188 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce béarnaise
40 Min
Sauce cocktail
10 Min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2 Std. 45 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 Min
Sauce barbecue
25 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce tartare
10 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min