Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 2 - 4 bustine di nero di seppia liquido
- 20 g di olio di arachidi
Farcitura
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 9 gambero crudo di media grandezza interi
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 3 - 4 foglie di basilico fresco
- 1 pizzico di sale
- 150 g di cozze fresche pulite
- 150 g di vongole veraci fresche pulite
-
3
calamari freschi ad anelli
veya 3 seppioline ad anelli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3192 kJ / 763 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Karbonhidrat
- 108.2 g
- Yağ
- 21.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza alle tre farine
1h 55min
Pizza capricciosa
1h 35min
Impasto per pizza con farina di soia
3h 30min
Pizza frescolina
1h 40min
Pizza ai peperoni
1h 55min
Pizza alle zucchine
1h 45 min
Pizza alle verdure
2h 5 min
Pizza Margherita
2h
Pane rustico
2h
Pane multicereali
17h 30min
Pizza diavola
1h 45 min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min