Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 150 g di topinambur, puliti e a fette (2 mm) (vedere consigli)
- 1700 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 26.6 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1j 20 menit
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1j 30 menit
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2j
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1j 30 menit
Pere sottovuoto alla cannella
2j 5 menit
Calamari Sottovuoto
50 menit
Filetti di merluzzo sottovuoto
1j 20 menit
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3sa