Cihazlar ve Aksesuarlar
甜豌豆炒雙鮮
Hazırlık 25 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
草蝦仁 去腸泥100 克
-
花枝 切段(約3公分)100 克
-
米酒15 克
-
水500 克
-
新鮮甜豌豆 洗淨,剝除兩側粗纖維150 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
雪白菇 去根部,撥散70 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
醬油 (可省略)5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
777.6 mg
Protein
43.9 g
Kalori
1643.5 kJ /
394.2 kcal
Yağ
20.9 g
Lif
12.2 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
28.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美味自由配
10 Tarif
Tayvan
Tayvan