Cihazlar ve Aksesuarlar
苦瓜封肉
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 人份
Malzemeler
-
豬肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍約30分鐘400 克
-
蔭瓜 略為切碎30 克
-
蠔油2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
苦瓜 切圈(高約2公分),去內膜400 克
-
醬油2 茶匙
-
蔭豆豉 拍扁1 茶匙
-
水500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
20.2 g
Kalori
1048.7 kJ /
250.9 kcal
Yağ
14.8 g
Lif
3.4 g
Karbonhidrat
9.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
春季食療
8 Tarif
Tayvan
Tayvan