![Red Thai Curry Paste Red Thai Curry Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fa53de16-63c7-4239-9b50-6e9c5faf5d6e/Derivates/2557b4a9-e03a-475b-8329-091f3f05f071.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g water
- 8 dried chillies, deseeded
- 3 tsp white peppercorns
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp coriander seeds
- 15 garlic cloves
- 60 g shallots
- 4 sprigs fresh coriander, roots only
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only
- 20 g fresh galangal (lengkuas)
- ½ kaffir lime, zest only
- 10 g shrimp paste (belacan)
- 10 g salt
- 80 g cooking oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 5263 kJ / 1258 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 105 g
- Yağ
- 92 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 36 g
- Sodyum
- 4047 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Thai green curry paste
10min
Sambal chilli
35 Min
Som tum (Thai green papaya salad)
20 Min
Thai red curry paste
10min
Thai Green Curry Paste
15 min
Garam Masala
10min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Nyonya Spice Paste
15 min
Green Curry Chicken
55 Min
Thai Green Curry Chicken
30 Min
Sichuan Chilli Oil
50min