Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken Stock
- 1 carrot, medium, peeled and quartered
- 1 onion, medium, quartered
- 1 stalk celery, sliced
- 600 - 750 g free range chicken, bone in, skin on, in pieces (thighs, breast)
- water, to cover (not higher than max. fill mark)
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1071.5 kJ / 256.1 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Karbonhidrat
- 3.2 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 482.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Mantao
1h
Acar Timun (Cucumber Acar)
30min
Tomato Chutney
20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Peeled Garlic
5min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
All-in-one chicken congee
35min