Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 60 g yellow onions
- 4 garlic cloves
- 3 g fresh ginger, cut into slices (0.5 cm)
- 1 spring onion, chopped
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tbsp brown sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp sesame oil, dark (toasted)
- 3 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 jar
- Kalori
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1274 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nyonya Spice Paste
15min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Squid ink pasta
1h
Kimchi Sauce
20 Min
Nyonya Spice Paste
15min
Coconut and Osmanthus Jelly
3h 20min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Hot and sour soup
55min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2hod. 35min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min