Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados y en mitades
- 30 g de aceite vegetal
- 200 g de papas cambray
- 125 g de alubias secas, remojadas por 12 horas y escurridas
- 50 g de cebada perlada
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de carne de res para estofados, en trozos
- 2 cdita de paprika
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¾ g de pimienta negra molida, o al gusto
-
800
g de caldo de res
veya 800 g de agua y 1 cubo de concentrado de caldo de res
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porciones
- Kalori
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Protein
- 130 g
- Karbonhidrat
- 172 g
- Yağ
- 59 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 24 g
- Sodyum
- 5072 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Mujaddara (arroz con lentejas)
1j
Pay de carne a la cerveza TM6
1 Std. 40 Min
Bolas de matza
50 menit
Cubos de carne de res dorados (término medio) TM6
15min
Cubos de carne de res dorados (bien cocido) TM6
10 min
Arroz con lentejas
50 menit
Kipe charola
1j 30 menit
Ponchkes (Suffganiot)
2j
Pescado relleno (Guefilte fish)
1h 50min
Cocción de arroz de grano largo (500 g)
35 Min
Jalá
2j