Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di acqua
- 150 g di latte
- 90 g di strutto
- 1 cucchiaio di miele, preferibilmente millefiori
- 20 g di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di lievito in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema fritta alla veneziana
1 Std. 30 Min
Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini
1 Std.
Piadina romagnola farcita
55 Min
Piadine burro e erbe
35min
Panini con arachidi
6h
Bagel integrali
4 godz. 5 min
Piadina romagnola
15min
Piadina romagnola
15min
Focaccia al carbone vegetale
4h 30min
Fantasia di colori
4 Std. 10 Min
Tigelle
3h 50 min
Pinsa romana
5h