Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte (ca. 30 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli oder Arborio, Garzeit 14-15 Minuten (siehe Tipp)
- 180 g Äpfel, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 820 g Wasser
- 1 geh. TL Salz
- 80 g Schinken, gekocht, in Stücken (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1861 kJ / 445 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 670 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25 min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1u.
Maronenrisotto
30 min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35min
Rotkohl-Risotto
50min
Erdbeer-Risotto
25 min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Bananen-Curry-Reis
45min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Risotto mit Birnen
55min
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30 min