Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna montata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 70 g di brandy
- cioccolato fondente, in scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1570.3 kJ / 375.3 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 22.3 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 13.1 g
- Sodyum
- 199.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cheesecake raw alle fragole
6 godz. 50 min
Treccia di trota salmonata sottovuoto
1h 30min
Meloncello
96 Std.
Zabaione (TM6)
15min
Tiramisù da bere
10 min
Ananas sottovuoto
1h 15 min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2h 15min
Crema agli amaretti "salva dessert"
10 min
Piccolo semifreddo alla banana e toffee
2h
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2h
Budino al cioccolato bianco
2h 20min
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min