Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1686.2 kJ / 403 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 78.4 g
- Yağ
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 648.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Festival (frittelline giamaicane)
1h 30min
Tordelli lucchesi
2 Std. 30 Min
Gnocco fritto
1h 5min
Anelli di cipolla fritti
35 Min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2h 15 min
Schiacciatina
2h 20min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Grissini al burro e formaggio
30min
Focaccia al pesto
3h 40min
Bomboloni salati
3 godz. 20 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Gnocco fritto modenese
35 Min