Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1686.2 kJ / 403 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 78.4 g
- Yağ
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 648.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1j 20 menit
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1j 30 menit
Gnocco emiliano
4 godz. 50 min
Tordelli lucchesi
2j 30 menit
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Focaccia al formaggio
55 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Tortelli di patate parmensi
1j 30 menit
Gnocco fritto modenese
35 Min
Tigelle
3j 50 menit
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Crescentine modenesi
11 godz.