Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1686.2 kJ / 403 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 78.4 g
- Yağ
- 6.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 648.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalács (Pane ungherese)
3h
Focaccia al formaggio di Recco
1hod. 15min
Tortelli di patate e ricotta
1hod. 20min
Schiacciata anguria e prosciutto Serrano
1hod. 15min
Bombardino
30 Min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 Std. 30 Min
Polpettone in crosta
1hod. 10min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Crescentine modenesi
11óra
Tigelle
3 godz. 50 min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min