Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dentes de alho
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 20 g sal
- 4 c. chá de pimenta rosa
- 3 coxas de pato c/ pele e c/ osso (780 g aprox.)
- 1100 g gordura de pato
- Mel q.b. p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 35023.2 kJ / 8370.8 kcal
- Protein
- 146.4 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 864.4 g
- Doymuş Yağ
- 289.2 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 3383.9 mg
Alternatif tarifler
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2h 10min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2h 45min
Frango e pastinaca com creme de limão
1h 50min
Coxas de pato com molho de mirtilo e salteado de legumes
3j 30 menit
Sopa de lentilhas Marroquina com especiarias
Değerlendirme yok
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55min
Bolachas crackers com descarte de massa-mãe
45min
Mini pizas WoW
2j
Coq au vin
1h 30min
Crème brulée com especiarias
1h