Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 495.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Orata al sale
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Spada alle erbe con olive
40min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Salmone al cartoccio
35 min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min