Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 495.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 phút
Spada alle erbe con olive
40 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min
Platessa al pomodoro
30min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min