Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 495.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone al cartoccio
35min
Orata al sale
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Spada alle erbe con olive
40min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min