Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Calamari, patate e cipolle
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 500 g di calamari freschi, puliti
- 70 g di cipolla rossa a fettine sottili
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 1.5 g
Alternatif tarifler
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Calamari alla napoletana
40min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalá alle olive
25 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Calamaretti ai pistacchi
30min
Insalata di calamari
55min
Moscardini al limone
30min