Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 150 g di funghi misti surgelati
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 uova
- 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1228 kJ / 293.5 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 27.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 513.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 min
Contorno di funghi cremosi
35 Min
Contorno di broccoli al cocco
40 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 godz.
Scaloppine ai funghi
40 Min
Scaloppine agli asparagi
1 godz.
Petto di pollo e zucchine
50min
Merluzzo pere e noci
35 Min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40 Min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30 Min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 Min
Omelette con pollo
55 min