Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di burro
- 100 g di carote, pelate e tagliate a julienne
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
-
40
g di panna fresca liquida
veya 40 g di latte intero - 320 g di pasta secca corta tipo penne
- 1 pera, sbucciata e a dadini (2 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 21.1 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30 min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Penne integrali risottate con salsiccia e arachidi
35 min
Farfalle con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi
35 min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min