Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di burro
- 100 g di carote, pelate e tagliate a julienne
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
-
40
g di panna fresca liquida
veya 40 g di latte intero - 320 g di pasta secca corta tipo penne
- 1 pera, sbucciata e a dadini (2 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 21.1 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto alla valdostana
35 Min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 Min
Risotto con speck, noci di macadamia e prugne secche
30 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Pasta alla bagossa
50 menit
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min