Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La glace à vanille (la veille)
- 200 g de lait
- ½ gousse de vanille
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les meringues (la veille)
- 120 g de sucre en poudre
- 3 blancs d'œufs
- 120 g de sucre glace
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 100 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de fruits rouges surgelés variés
La chantilly (le jour même)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5839 kJ / 1393 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 190.5 g
- Yağ
- 61.5 g
- Doymuş Yağ
- 39.5 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 220.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 Std. 35 Min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3j
Trifle aux fraises
15 Min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Entremets fraise façon mille-feuille
5 Std.
Minipavlovas
3h 45min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 godz.
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Pannacotta façon cappuccino
4 godz. 30 min
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.