Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La glace à vanille (la veille)
- ½ gousse de vanille
- 200 g de lait
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre en poudre
Les meringues (la veille)
- 3 blancs d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 100 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de fruits rouges surgelés variés
La chantilly (le jour même)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5839 kJ / 1393 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 190.5 g
- Yağ
- 61.5 g
- Doymuş Yağ
- 39.5 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 220.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3 godz. 15 min
Nougat glacé aux pistaches
13h
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Tartelettes à la vanille façon pannacotta
5h
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25 min
Mille-feuille de fruits rouges à la meringue
3h 40min
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 godz. 40 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Crème brûlée à la vanille
3 godz. 45 min
Pavlova à l'ananas
3h 30 min
Pavlova aux fruits rouges
4h