Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 克 虾米 ,洗净
- 6 条 新鲜红辣椒 ,去籽
- 100 克 小红葱
- 30 克 新鲜姜
- 10 克 黄姜粉
- 2 小支 新鲜香茅 ,只取白色部分
- 250 克 番茄 ,一切四块
- 50 克 油
- 400 克 米粉
- 3 新鲜泰国柠檬叶, thinly sliced (isteğe bağlı)
- 50 克 鱼露
- 20 克 椰糖
- ½ 汤匙 黑酱油
- 200 克 包菜 ,切块(5公分)
- 450 - 500 克 水
- 150 克 中型虾 ,去壳,保留虾尾
- 2 朵 姜花 ,切丝
- 3 个 酸柑(青柠) ,只取汁 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 3 g