Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 尾 鲳鱼 (共500-600克), 去腮去鳞并清除内脏,在鱼身双面划刀(参考贴士)
- ½ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 80 克 番茄 ,切块
- 50 克 新鲜姜 ,切丝
- 1 条 新鲜红辣椒 ,切片(1公分)
- 100 克 嫩豆腐 (绢豆腐),切块 (1公分)
- 3 个 蒜瓣
- 20 克 油
- 1300 克 水
- 100 克 咸菜 ,切条(0.5公分)
- 2 粒 咸水梅
- 1 汤匙 鱼露
- 3 朵 干香菇 ,浸软,切成薄片(0.5公分)
- ½ 茶匙 糖
- 2 汤匙 绍兴花雕酒
- 120 克 米粉 ,浸泡10分钟
- 1 小支 青葱 ,切葱花,装饰用
- 1 小支 新鲜芫荽 ,只取叶片,切碎, 装饰用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g