Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 粒 干贝 ,浸软并利用厨用纸巾拍干
- 30 克 黄皮洋葱 ,切块
- 25 克 小红葱
- 15 克 蒜瓣
- 20 克 食油
- 400 克 水
- 200 克 长糙米 ,洗净并浸泡1小时,沥干
- 200 克 鸡柳 ,切块 (3公分)
- 100 克 日本南瓜 ,切丁 (1.5公分 x 1.5公分)
- 30 克 酱青
- 10 克 麻油
- 1 小撮 白胡椒粉
- ½ 茶匙 盐
- 1 茶匙 炸蒜米酥 ,装饰用 (isteğe bağlı)
- 50 克 虾米 ,香烤,装饰用 (isteğe bağlı)
- 1 小支 青葱 ,切葱花,装饰用 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1429 kJ / 342 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 309 mg