Cihazlar ve Aksesuarlar
南瓜鸡肉糙米饭
Hazırlık 5 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
干贝 浸软并利用厨用纸巾拍干4 粒
-
黄皮洋葱 切块30 克
-
小红葱25 克
-
蒜瓣15 克
-
食油20 克
-
水400 克
-
长糙米 洗净并浸泡1小时,沥干200 克
-
鸡柳 切块 (3公分)200 克
-
日本南瓜 切丁 (1.5公分 x 1.5公分)100 克
-
酱青30 克
-
麻油10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐½ 茶匙
-
炸蒜米酥 (isteğe bağlı) 装饰用1 茶匙
-
虾米 (isteğe bağlı) 香烤,装饰用50 克
-
青葱 (isteğe bağlı) 切葱花,装饰用1 小支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
309 mg
Protein
18 g
Kalori
1429 kJ /
342 kcal
Yağ
9 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
44 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
一锅焖饭
11 Tarif
Uluslararası
Uluslararası