![Fatayers aux épinards Fatayers aux épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/012B0EE3-096D-4454-8127-B4C3C66227A7/Derivates/4d509630-7bb6-4b1a-bf3f-b4fba50886ef.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé semi-complet
- 50 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
- 500 g d'eau
- 500 g d'épinards frais
- 1 oignon, coupé en huit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune (voir "Variante(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de pignons de pin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 573 kJ / 137 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spanakopitas à la feta et à l'aneth
1h 15 min.
Houmous
13 godz. 10 min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1 godz. 45 min
Falafels
12h 45min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13 godz.
Samoussas végétariens
55 min
Pizzas marinara
3 Std.
Tartinade d'aubergines et chapatis
2 Std. 5 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Samoussa aux épinards
1 godz.
Samoussa pomme de terre coriandre
45 min
Tahini maison
15 Min