Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé semi-complet
- 50 g de beurre froid, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La farce
- 500 g d'eau
- 500 g d'épinards frais
- 1 oignon, coupé en huit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune (voir "Variante(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de pignons de pin
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 573 kJ / 137 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
Alternatif tarifler
Tourte à la grecque aux épinards et à la feta
1h
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20 min
Manaïches au zaatar
2h
Falafels de fèves
1h
Pizza aux blettes et au citron
25h 50min
Pains au zaatar
1j 55 menit
Fatayers aux épinards
2h 5min
Rekakats libanais
45min
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Pastilla veggie
1h 15 min