Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa de ciruela
- 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
- 100 g de vino tinto
- 100 g de azúcar mascabado
- 1 anís estrella
Porchetta
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 4875 kJ / 1161 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 233 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 62 g
- Sodyum
- 17160 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 godz.
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1h 30 min
Lomo de cerdo al horno
1h 35 min
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (Hestan Cue™)
35min
Sopa de calamar a la paprika con crutones TM6
5h 45 min
Rub de hierbas finas
5min
Res con chile estilo tailandés
30min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30 min
Goulash
1 Std. 40 Min
Pescado agridulce con arroz TM6
1h 5 min
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Puré de camote
40 menit