Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa de ciruela
- 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
- 100 g de vino tinto
- 100 g de azúcar mascabado
- 1 anís estrella
Porchetta
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 4875 kJ / 1161 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 233 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 62 g
- Sodyum
- 17160 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puré de camote
40 min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1h
Puré de papa y poro
40 min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Rub de hierbas finas
5min
Mermelada de chile jalapeño rojo
1h
Crema de maracuyá
10min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 min
Goulash
1 Std. 40 Min
Esponjado de guanábana en salsa de zarzamoras
5h
Chocolate santafereño
10min
Camarones con chicharrón y salsa de mango
40 min