Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 250 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
veya 1 ½ cdita de levadura seca instantánea - 1 cdita de polvo para hornear
- 430 g de harina de trigo
- 50 g de azúcar
- 1 cdita de sal fina
Relleno
- 4 piezas de cebolla de cambray, en mitades
- 400 g de carne molida de cerdo
- 2 cda de salsa de soya
- 1 cda de sake
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 10 g de azúcar
- 1 pizca de polvo de 5 especias
- 2 cda de aceite de ajonjolí
Para terminar
- harina de trigo, para espolvorear
- 250 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5h 5 min
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1h 10min
Rollos de pizza TM6
1h 45min
Panes al vapor
40min
Ramen japonés
1h 40min
Pollo tika masala
6 Std. 40 Min
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1h 15 min
Rollos de pizza
1h
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1h 30min
Pollo con ajonjolí
40min
Gyoza (dumplings)
1h 30min