Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 250 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
veya 1 ½ cdita de levadura seca instantánea - 1 cdita de polvo para hornear
- 430 g de harina de trigo
- 50 g de azúcar
- 1 cdita de sal fina
Relleno
- 4 piezas de cebolla de cambray, en mitades
- 400 g de carne molida de cerdo
- 2 cda de salsa de soya
- 1 cda de sake
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 10 g de azúcar
- 1 pizca de polvo de 5 especias
- 2 cda de aceite de ajonjolí
Para terminar
- harina de trigo, para espolvorear
- 250 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo con ajonjolí
40min
Dumplings de camarón (Xia jiao)
1h 15min
Ramen japonés
1h 40min
Roles de canela con glaseado
2 Std. 30 Min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1 godz. 10 min
Babka de chocolate
3h
Banh mi (tortas de res vietnamitas)
1h 15min
Sopa de pollo asiática
45min
Rollitos primavera de camarón
40min
Pan al vapor relleno de cerdo (Nikuman)
2h
Gyoza (dumplings)
1hod. 30min