Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aprikosen-Curry-Sauce
35min
Schnellstes Mousse au Chocolat
5 Min
Sauce Béarnaise
20 dk
Sauce Hollandaise
15 dk
Béchamel-Sauce
15 dk
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40 dk
Grüne Pfeffersauce
20 dk
Steaksauce
25 dk
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min
Sommer-Cocktailsauce
20 dk
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min