Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weinschaumsauce
30 Min
Slow Cooking BBQ-Ribs
3sa 30 dk
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2h
Nusskruste für Fleisch oder Fisch
10min
Schweinefilet mit Gorgonzolakruste und Kräutergratin
1h 30min
Steaksauce
25min
Sommer-Cocktailsauce
20min
Hummer Thermidore
35min
Sauce Béarnaise
20min
Schnelle Sauce Hollandaise
10min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 min