Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 20 g grüne Pfefferkörner, eingelegt, abgetropft
- 400 g Rinderfond
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 50 g Cognac
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 30 g Butter
- 30 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1469 kJ / 351 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Béchamel-Sauce
15 Min
Hummer Thermidore
35 Min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40min
Sommer-Cocktailsauce
20min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Grüne Pfeffersauce
20min
Rinderfilets mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 10min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Sangria
10 Min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20min
Geschmorte Putenrouladen mit Bandnudeln
2 Std.