Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kräuter-Knoblauch-Butter
- ½ EL frische Petersilienblätter
- ¼ EL frische Thymianblättchen
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter, weich
- 1 - 2 Prisen Salz, nach Geschmack
Rindersteaks und Fertigstellung
- 1850 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 2 Rinderfiletsteaks (à ca. 180-200 g), 3 cm dick
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1416 kJ / 338 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lammfilets mit Lavendel
13h
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 20 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Rib Eye mit Béarnaise
1 godz. 50 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2h
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1h 25min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min