Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 300 g Suppengemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Porree), in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 50 g Tomatenmark
- 4 Stängel frische Kräuter, gemischt (z. B. Salbei, Rosmarin), abgezupft (siehe Tipp)
- 100 g grobes Salz
- 30 g Rotwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 90 g
- Lif
- 13.6 g
Alternatif tarifler
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 min
Pulled Pork Burger
6 godz. 20 min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Schweinefilet auf Zucchini-Bulgur-Salat
1h 40min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4h 15min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Fleischkäse mit Röstzwiebeln
55min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min