Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Öl
- 300 g Suppengemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Porree), in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 50 g Tomatenmark
- 4 Stängel frische Kräuter, gemischt (z. B. Salbei, Rosmarin), abgezupft (siehe Tipp)
- 100 g grobes Salz
- 30 g Rotwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 90 g
- Lif
- 13.6 g
Alternatif tarifler
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3u. 50min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20 min
Pulled Pork Burger
6j 20 menit
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 25 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Naturjoghurt
12h
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min