Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, halbiert
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 1 geh. EL Paniermehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Majoran
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 800 g Wasser
-
2 ½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Möhren, in Scheiben, halbiert
-
100
g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
veya 100 g Petersilienwurzel, in Würfeln (1 cm) - 50 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1417 kJ / 338 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1h 10 min
Hackbällchen-Suppe
45 min
Die Familiensuppe
30 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 min
Hühner-Nudel-Eintopf
2sa
Hähnchen-Minestrone
1sa 20 dk
Königsberger Eintopf
45 min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2sa
Gulaschsuppe deluxe
2sa
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h