Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Composta di frutti di bosco
- 250 g di frutti di bosco misti freschi
- 15 g di stevia
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Yogurt greco
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 367.4 kJ / 87.8 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 10.5 g
- Yağ
- 4.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 50.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40min
Achcharu (verdure sottaceto)
40min
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Curry di agnello a Cottura Lenta con cous cous
9h
Yogurt
12h
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10sa 30 dk
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt con latte condensato
12 Std. 10 Min