Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Starter
- 125 g di latte intero
- 25 g di farina di farro
Ghirlanda
- 245 g di latte intero, freddo
- 500 g di farina di farro + q.b.
- 5 g di sale
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
70
g di zucchero grezzo di canna
veya 70 g di zucchero - 50 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 uovo, sbattuto
- mandorle a lamelle, a piacere
- granella di zucchero, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 12247 kJ / 2927 kcal
- Protein
- 90 g
- Karbonhidrat
- 450 g
- Yağ
- 78 g
- Lif
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min
Focaccia a bastone
5 Std.
Cornetto di Matera
4 Std. 30 Min
Rosette alle mele
3h 30min
Trecce dolci
4 Std.
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 Std.
Corona di brioche alla crema di whisky
5 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Pane alla zucca con uvetta
19 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h