Cihazlar ve Aksesuarlar
菠蘿紅燒牛腩
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭2 粒
-
油20 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
豆瓣醬1 大匙
-
牛腩 切塊(約2公分)600 克
-
醬油2 大匙
-
新鮮鳳梨 去皮,切厚片20 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)150 克
-
新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı) 切斜片10 克
-
水300 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
23.725 g
Kalori
2239 kJ /
535 kcal
Yağ
44.941 g
Lif
1.551 g
Karbonhidrat
7.557 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan