Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solamente las hojas y reserve los tallos)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g mantequilla con o sin sa, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 2176.6 kJ / 520.2 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 53.6 g
- Doymuş Yağ
- 32.6 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 602 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa bearnesa
15 Min
Crema de hongos con tocino
25 min
Crema de camarón
45 min
Salsa holandesa TM6
15 Min
Bisque de langosta
45 min
Salsa holandesa
15 Min
Filete a la pimienta
20min
Ensalada César
15 Min
New York con salsa bernesa
45h
Ensalada César con chipotle
30 min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Sopa de cebolla TM6
55 min