Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solamente las hojas y reserve los tallos)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g mantequilla con o sin sa, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 2176.6 kJ / 520.2 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 53.6 g
- Doymuş Yağ
- 32.6 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 602 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ensalada César
15min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1 godz.
Salsa holandesa
15min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Filete a la pimienta
20min
Dip de alcachofa y portobello
30 min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Salsa holandesa
15min
New York con salsa bernesa
45h
Salsa holandesa rápida
10min
Salsa holandesa TM6
15min