Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 ramitas de estragón fresco (solamente las hojas y reserve los tallos)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g mantequilla con o sin sa, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 2176.6 kJ / 520.2 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 53.6 g
- Doymuş Yağ
- 32.6 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 602 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filete a la pimienta
20p
Ensalada César
10 Min
Huevos benedictinos
1h
Filete Wellington
2h 10min
Filete Wellington
14 godz.
Salsa holandesa
15 min
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2 godz. 20 min
Salsa holandesa
15 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
New York con salsa bernesa
45 godz.
Ensalada César
15 min
Salsa holandesa TM6
15 min