Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- agua, para hervir
- 400 g de hojas de parra, enjuagadas y escurridas
- 100 g de arroz, remojado en agua fría por 1 hora
- 300 g de carne molida de res
- 50 g de aceite de oliva
- 1030 g de agua
- 2 cdita de sal
- 2 cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 4 dientes de ajo, pelados
- 250 g de jugo de limón amarillo
- 5 g de hojas de hierbabuena fresca
- ½ cdita de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 349.7 kJ / 83.6 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 5.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 242.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Limones condimentados en conserva
72h 5min
Kibbeh con salsa de yogur
1h
Kipe charola
1h 30min
Salsa boloñesa
35min
Lasaña boloñesa
2h 30min
Tabule
30min
Ensalada de col Texana
15min
Pastel de sushi
1h
Tabule TM6
1h 30min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30min
Aderezo de cilantro
5min