Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 g de hongos porcini deshidratados
- 30 g de agua de azahar
- 100 g de hongos portobello, frescos, en trozos
- 60 g de echalote, en mitades
- 50 g de mantequilla sin sal, fría y en trozos
- 120 g de vino blanco seco
- 200 g de caldo de pollo
- 125 g de crema (18% grasa)
- ¼ - ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 25 g de harina de trigo
- Besin Değeri
- şuna göre 350 gramos
- Kalori
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 62 g
- Doymuş Yağ
- 49 g
- Lif
- 10.3 g
- Sodyum
- 1636 mg
Alternatif tarifler
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Salsa Bernesa TM6
20 Min
Risotto con calabaza y tocino
25 Min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35min
Langostinos tikka masala (Hestan Cue™)
25 Min
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25 Min
Salsa blanca italiana
20 Min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Puré de papas
50 Min
Puré de camote
40min