Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 g de hongos porcini deshidratados
- 30 g de agua de azahar
- 100 g de hongos portobello, frescos, en trozos
- 50 g de mantequilla sin sal, fría y en trozos
- 60 g de echalot, en mitades
- 120 g de vino blanco seco
- 200 g de caldo de pollo
- 125 g de crema (18% grasa)
- 25 g de harina de trigo
- ¼ - ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta negra recién molida, o al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 receta completa
- Kalori
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 62 g
- Doymuş Yağ
- 49 g
- Lif
- 10.3 g
- Sodyum
- 1636 mg
Alternatif tarifler
Risotto con uvas y champiñones
50 Min
Puré de camote
40min
Puré de papas
50 Min
Sopa de cebolla TM6
55min
Ravioles a la napolitana
50 Min
Salsa Bechamel TM6
15 min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Salsa bechamel
15 min
Salsa blanca italiana
20min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Risotto de camarón y espárragos
45 Min
Salsa de champiñones, vino blanco y crema
25 min