Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 pés de estragão
- 2 - 3 pés de cerefólio
- 50 g tomate maduro cortado em metades
- 80 g chalota
- 80 g vinagre de vinho branco
- 180 g manteiga cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- ¼ - ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 1 - 2 c. chá de concentrado de tomate
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1335 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalhau com “natas”
50min
Entrecosto à coreana com mini tortilhas
4 Std. 10 Min
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50min
Lasanha bolonhesa com massa fresca
35 Min
Stroopwafles com gelado de ameixa
10 Std.
Molho béarnaise
20 min
Molho holandês
10 min
Empadões de carne picada com puré de favas
1h 35 min
Molho holandês de pimento vermelho e paprika
15min
Molho soubise
30min
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2h 20min
Molho de cogumelos e vinho branco
30min