Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet

Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet

4.9 10 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 26sa 35 dk
6 portions

Malzemeler

Raspberry jelly
  • gelatine leaves
    3
  • ice cold water for soaking (approx. 350 g)
  • frozen raspberries
    200 g
  • rosé wine
    200 g
  • caster sugar
    100 g
  • fresh raspberries
    16
Lemon cream
  • gelatine leaves
    2
  • ice cold water for soaking (approx. 350 g)
  • caster sugar
    125 g
  • pouring (whipping) cream
    400 g
  • lemons zested and juiced
    2
Blueberry sorbet
  • raw sugar
    60 g
  • frozen blueberries
    300 g
  • lemon juice
    2 tsp
  • glucose syrup
    20 g
Shortbread biscuits
  • unsalted butter softened, cut into pieces
    115 g
  • icing sugar
    60 g
  • plain flour
    155 g
  • cornflour
    60 g
Meringue
  • egg whites
    2
  • caster sugar
    90 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • fresh raspberries to serve

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 53.9 mg
Protein 7.9 g
Kalori 3511.6 kJ / 836.1 kcal
Yağ 40.3 g
Lif 5.2 g
Doymuş Yağ 26 g
Karbonhidrat 112.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...