Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 - 40 g de dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de falda de cordero en trozos de 4-5 cm
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de perejil seco
- ¼ de cucharadita de colorante amarillo
- 100 g de vino blanco
- 300 g de arroz de grano redondo
- 200 - 250 g de calabacín en trozos de 2-4 cm
- 850 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1696 kJ / 405 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Karbonhidrat
- 40.4 g
- Yağ
- 20.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 57.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rancho aragonés
1h 30min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Costillas al vino con arroz
1h
Cocido maragato
3óra 50p
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1 Std. 15 Min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Caldo con ternera y verduras
1 godz. 10 min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 godz.
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1h
Lentejas guisadas
50 Min