Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Sonnenblumenöl (siehe Tipp)
- 1 Ei (siehe Tipp)
- 1 TL Zitronensaft
- 10 g Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- 30 g Ajvar, mild (siehe Tipp)
- ¼ TL Sambal Oelek
- ½ TL Curry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1 Std. 15 Min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15min
Koriander-Mayonnaise
10 min
Sauce Béarnaise
40 min
Crème brûlée
2j 30 menit
Vitello Tonnato
48h
Frische Artischocken
55 Min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1j
Pesto mit Basilikum
5 min
Steinpilz-Ravioli
1j 20 menit
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 min
Aioli, klassisch
10 min