Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Sonnenblumenöl (siehe Tipp)
- 1 Ei (siehe Tipp)
- 1 TL Zitronensaft
- 10 g Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- 30 g Ajvar, mild (siehe Tipp)
- ¼ TL Sambal Oelek
- ½ TL Curry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aioli, klassisch
10 λεπτ.
Sauce Béarnaise
40min
Vitello Tonnato
48 Std.
Pilz-Wein-Cremesauce
30 min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 λεπτ.
Koriander-Mayonnaise
10 λεπτ.
Frische Artischocken
55 min
Balsamico-Schalotten
19h
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5min
Sauce Choron
20 Min
Safran-Aioli
40min